Tervetuloa ottamaan pieni askel kohti unelmien elämääsi.

Hei,

Olen Aattaja-Tiina ja haluan hieman esittäytyä sinulle.

Olen hyvinvointi-alan yrittäjä ja toiminut myös hoivapalveluyrittäjänä jo vuodesta 2015 lähtien puolisoni Juhan kanssa. 

Tällä hetkellä opiskelen LifeCoach opintoja, teen asiakaskäyntejä ja tuon toivon ja hyvän elämän sanomaa tänne verkkoon. 

Olen itse traumaselviytyjä ja rakentanut omaa hyvää ja unelmaelämääni. Haluan nyt jakaa omat parhaat vinkkini ja työkaluni kaikkien tietoon. Aina on toivoa ja kaikesta voi selviytyä. Eikä vain selvityä vaan saada hyvän ja onnellisen elämän. 

JOKAINEN PÄIVÄ ON

UUSI MAHDOLLISUUS

AINA ON TOIVOA

PAREMMASTA

Ohessa sinulle mietittävää. Vaikka kuinka haluaisimme kaiken tapahtuvan kuin itsestään, niin voin omasta kokemuksesta kertoa, hyvä elämä ja unelmien saavuttaminen vaatii hieman työtä. Onneksi kuitenkin tämä on työtä, joka on oikeasti ihan mukavaa ja tapahtuu paljolti omia ajatuksia ja uskomuksia muokkaamalla ja työstämällä.

Kiitos sinulle, kun otit ensimmäisen pienen askeleen kohti unelmien elämää. Toivottavasti nautit tästä pienestä matkasta. 

HALUATKO SINÄ SAAVUTTAA UNELMASI?

HALUATKO SINÄ MUUTTAA ELMÄÄSI PAREMMAKSI?

HAAVEILETKO ELÄVÄSI ERILAISESSA TUNNEILMASSA, MISSÄ ELÄT NYT?

Seuraile sähköpostiasi, sillä olen pian lanseeraamassa uuden verkkokurssi kokonaisuuden, jossa opastan sinua matkalla kohti onnellista elämää. 

Minun tarinaani ja siihen, kuinka minä olen selvinnyt voit tutustua blogistani, jota pikkuhiljaa työstän valmiiksi. Kerron siinä, kuinka minä olen saavuttanut hyvä elämän ja hyvinvoinnin, vaikka olen kokenut lapsuudessa vakavaa kaltoinkohtelua ja lähtenyt matkalle traumasta. Olen vuosia sitten kokenut kaksi erittäin vaikeaa masennusjaksoa, mutta lopulta löytänyt ne tärkeät työkalut, joilla olen pystynyt auttamaan itseäni saavuttamaan hyvän ja onnellisen elämän. Olen valmis jakamaan tuon kaiken tiedon sinulle 🙂