Aattajat Tiina ja Juha

Aattajat Tiina ja Juha on syntynyt Aattamaan Hoiva- ja Kotipalvelu yrityksen hiouduttua lopulta timantiksi, joka tarjoaa palveluita myös verkossa. 

AATTAJA-TIINA

This is me, Aattaja Tiina eli Tiina Pettersson. 

Olen toiminut erilaisten asiakkaiden tukena haastavissa elämäntilanteissa yrittäjänä jo yli seitsemän vuoden ajan. Minulla on kokemusta mielenterveyskuntoutujien ja seniori-ikäisten kanssa työskentelystä silloin, kun arki ei enää tahdo sujua. Erilaiset elämämuutokset, kuten toimintakyvyn heikkeneminen sairauden tai muun elämään vaikuttavan asian vuoksi,  voi aiheuttaa hyvin monenlaisia haasteita elämään ja elämä alkaa tuntua toivottamalta. Yhdessä asiaa käsiteltäessä ja hyviä ratkaisuja miettiessä olemme kuitenkin löytäneet elämään taas uutta energiaa kohdata ja selättää nämä haasteet. Aina on toivoa ja aina on mahdollisuus tehdä elämästään parempi ja miellyttävämpi itselle. 

Olen alkuperäiseltä koulutukseltani lähihoitaja ja minulla on vuosien työkokemusta juurikin ohjaamisesta terapeuttisin ja valmennuksellisin keinoin.  Minulla on takana  terapeuttisia opintoja  ja tällä hetkellä suoritan LCAF Sertifioitua LifeCoachin tutkintoa. Olen ollut jo vuosia kiinnostunut ja itseopiskellut erilaisten kurssien ja koulutusten kautta mindfullnesta, NLP:tä ja monenlaisia kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuuluvia metodeja. Olen itse elämässä todennut ne hyviksi ja toimiviksi. Nyt ohjaan ja kerron, mitkä keinot ovat hyödyntäneet minua ja asiakkaitani. Terapiaa en tarjoa, mutta erilaisia työkaluja oman hyvinvoinnin parantamiseen silloin, kun siihen löytyy vielä voimavaroja. Tarvittaessa osaan ohjata sinua eteenpäin, jos tilanteesi vaatii terveydenhoidon ammattilaisen tukea ja esimerkiksi terapiaa. 

Olen myös itse traumaselviytyjä ja olen saanut siitä voimaa , viisautta ja ymmärrystä auttaa toisia uskomaan siihen, että hyvällä tuella ja uskomalla omiin mahdollisuuksiinsa voi selvitä mistä vaan. 

Kirjoitan sivustollemme myös blogia, jossa kerron omaa matkaani kohti selviytymistä ja kohti hyvää elämää. Tervetuloa tutustumaan. 

AATTAJA-JUHA

This is me, Aattaja Juha eli Juha Hartikainen.

Minulla on kokemusta työskentelystä mielenterveyskuntoujien parista jo 15 vuoden ajalta. Alkutaival hoitajana psykiatrisessa sairaalassa ja nyt viimeiset reilut seitsemän vuotta yrittäjänä Tiinan kanssa Aattajissa. Työni aattajissa on ollut mielenkiintoista ja antoisaa. Se on keskittynyt asiakkaiden ohjaamiseen ja konkreettiseenkin apuun, kun omat voimat ja taidot eivät ole aiva riittäneet esimerkiksi kotona asumisen turvaamiseksi. Upeita kasvutarinoita ja oivalluksia on vuosien mittaan yhdessä asiakkaiden kanssa.
Tästä heräsi myös ajatus viedä meidän osaamista verkkoon, jotta voimme auttaa ihmisiä yhä laajemmin. On todella mielenkiintoista ja innostavaa aloitella verkkotapaamiset asiakkaiden kanssa ja pian sivuiltamme löytyy myös hyviä ja hyödyllisiä verkkokurseja, joissa keskitytään kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, mielenterveyden tukemiseen ja arjessa selvitymiseen.
Koulutukseltani olen mielenterveys-ja päihde suuntauksen käynyt lähihoitaja. Lisäksi olen käynyt useita työhön sisältyviä lisäkoulutuksia. Paras koulutus on kuitenkin ollut työskentely asiakkaiden parissa.
Harrastan kalastusta ja salibandya. Minulla on myös itselläni haave verkkokaupasta kalastusalalla ja sitä kohti kulkiessani käytän myös näitä työkaluja joita käytämme myös asiakkaiden kanssa.

20220310_135947[1]

© 2022 Aattajat.fi All rights Reserved. Design by Elementor