Tapaamiset aattajien kanssa

Ohjauskerta/

tapaaminen

60 e  / 60 min

Hinnat sis alv

4 krt 1h 

 tapaamista

220e 

Puolen vuoden

sopimus.

n. 12 krt

650e

Haluamme sopia kaikkien asiakkaaksi haluavien kanssa kartoituskerran 🙂

YKSITTÄINEN TAPAAMINEN

Tapaaminen teamsin kautta etänä tai henkilökohtaisesti, jos asut Kuopiossa tai 30km säteellä Kuopiosta, niin voimme sopia tapaamisen esimerkiksi kotiisi.

Yhden kerran tapaamiseen käytetään tarvittaessa etukäteen palautettavaa lomaketta kartoitukseen tai n. 15 min puhelua. 

Yksi kerta voi sopia selkeyttämään elämäntilannettasi. Tapaaminen voi olla hyvä  tuki, jos sinulle tulee vaikea hetki elämässäsi ja haluat keskustella jonkun kanssa ja kenties kartoittaa, että tarvitsetko lisää tukea tai terveydenhuollon ammattilaisen apua. 

Älä jää yksin, vaan hae tarvittaessa tukea ja apua ajoissa!

4 krt TUNNIN TAPAAMINEN

Kartoittavan tapaamisen aikana voimme yhdessä sopia tavoitteet näille tapaamisille tai voimme jokaisen tapaamisen alussa keskustella, että mihin sinä tarvitsisit tukea ja apua juuri sillä hetkellä. 

Neljän kerran tapaamisissa voimme hyödyntää jo hyvin halutessasi välitehtäviä yms työkaluja tapaamisten välillä. Mahdollisuus myös sopia tukemisesta esimerkiksi viestien avulla tapaamisten välillä. 

PUOLEN VUODEN SOPIMUS

(n.  12 X TUNNIN TAPAAMINEN)

Kartoittavan tapaamisen jälkeen voimme tehdä myös sopimuksen puolen vuoden kestävästä tuesta, ohjauksesta tai valmennuksellisesta ohjaamisesta. Myöhemmin myös LCAF sertifioitu valmennus, johon Tiina kouluttautuu tällä hetkellä, joten hyviä työkaluja sinun tukemiseen on meillä käytössä ja uusia saadaan koko ajan. 

Tapaamiset sovitaan noin kahden viikon välein ja voimme hyödyntää tehtäviä, mielikuvaharjoituksia yms tapaamisten väleillä. Voimme sopia yhdessä etenemisesi seuraamisesta ja tukemisesta esimerkiksi viestein. Puoli vuotta on jo todella hyvä aika tehdä elämäänsä positiivisia ja isojakin muutoksia. Voimme ottaa useampia tavoitteita, joita kohti yhdessä kuljemme.

Säännölliset keskustelut auttavat myös tilanteessa, jossa koet yksinäisyyttä, turvattomuutta ja haluat jakaa ajatuksiasi jonkun kanssa. Meillä on useiden vuosien kokemus ihmisten tukemisesta silloin, kun mieli ei enää meinaa jaksaa ja tarvitset kannusta ja tukea.  Joskus kevyempi tuki auttaa, varsinkin kun tilanteeseen päästään tarttumaan nopeasti. Ohjaamme sinua tarvittaessa eteenpäin hoitopolulla. 

Ole rohkeasti yhteydessä ja kerro meille, millainen tuki olisi juuri sinulle mielestäsi sopiva tiheydeltään ja pituudeltaan. Mietitään ja suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva kokonaisuus. 

Tutustu myös verkkokursseihin niihin pääset sujuvasti mukaan.

Ensimmäinen verkkokurssimme julkaistaan kesäkuun 2022 aikana ja ennakko ilmottautumien alkaa kesäkuun alussa. Liity uutiskirjeemme tilaajaksi, niin saat ajankohtaista tietoa asian tiimoilta.